L'agenda del juliol
Hem retirat les exposicions públiques de les fotografies del "Kaos" a l'Aliança Francesa i de la "Vida rural" al restaurant Anònims de Granollers. Recordeu que aquestes i les anteriors exposicions les podeu veure dins l'apartat del nostre web Galeries virtuals


Volem agraïr al Sr. Josep Escarmís Costa de Granollers, la donació a la nostra associació de material fotogràfic analògic, que consta de dues ampliadores, una esmaltadora, cubetes, paper, etc., i que permetrà que els nostres socis puguin aprofundir en el coneixement d'aquesta tècnica.

Una vegada passat l'estiu farem una revisió del material per a preparar la seva utilització.

 


        
 

Dimecres dia 19 de juliol, al centre cívic Nord de Granollers es van lliurar els premis del Ral·li "Granollers es revela"  i del premi especial Josep Jerez.

A l'acte hi van assistir l'alcalde de Granollers el Sr. Josep Mayoral, el Sr. Rudy Benza regidor de participació ciutadana i mebres dels Centres Cívics de Granollers coorganitzadors del ral·li juntament amb l'AFJO, i el Sr. Frederic Monmany president de la nostra associació.

 

En aquesta fotografia podem veure tots els guanyadors de les diferents categories. Podeu obtenir una informació més completa prement aquí.


Les següents fotografies corresponen a companys de l'associació que van guanyar algun dels premis del ral·li. Josep Torras per la millor fotografia de joventut i temps lliure i Francesc Blanca el premi simbòlic a la millor fotografia exposada, triada per votació popular.
 
  


En Martí Rodriguez va ser el guanyador del premi especial Josep Jerez en categoria Infantil i en Joan Bigas en la categoria d'adult.

 
 
Els premis varen ser entregats per familiars d'en Josep Jerez.El sopar d'estiu de l'Associació

El dia 8 es va celebrar el tradicional sopar d'estiu. Vàrem fer un pica-pica, estones de conversa amb els companys i l'entrega de premis als guanyadors de la Fotolliga
 
 
 
 

A la fotografia podem veure el nostre president Frederic Monmany i la vicepresidenta Martina Martínez dirigint-se als assistents i a Joan Bigas, segon premi, amb els obsequis.

Volem agraïr als companys de la comissió d'Activitats Lúdiques el treball que van fer per a que l'acte funcionés perfectament.

Demanem als premiats de la Fotolliga que no van assistir a l'acte que es posin en contacte amb nosaltres per a gestionar l'entrega dels seus premis.

Aprofitem per desitjar-vos a tots unes bones vacances i ens veiem passat l'estiu amb noves activitats.

Bones vacances!