Els Cursos i Tallers de l'AFJO


Benvolguts socis,
 

 
 
TALLER DE COMPOSICIÓ  amb  JOSÉ BENITO RUIZ el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre de 2017.

Estem davant d'un dels millors fotògrafs i formadors dels nostres temps amb molts reconeixements a escala internacional , una oportunitat única per aprendre dels millors. El seu web és:  http://josebruiz.com
 
 
Aquest taller està dirigit tant a persones experimentades en el món de la fotografia com a aquells que s’inicien en aquest món. El taller aborda, a través de projeccions i ponències teòriques, qüestions avançades aplicables a l’elaboració de la imatge amb l’objectiu de compondre amb pocs elements, per després aplicar els coneixements a imatges de major complexitat. 
 
 
El curs està dividit en apartats temàtics, el primer se centra en els elements de la sintaxi visual, l’alfabet amb què es construeixen les imatges. La segona part vol profunditzar en les tècniques de composició, estils, comunicació,…L’últim apartat ens permet aplicar les conclusions als diferents aspectes temàtics de la fotografia. També aprendrem a fer comentaris d’imatges des del punt de vista de la composició i la llum.
 
 
Programació del taller:
 
 • Dissabte 7 d’Octubre: (Sala d’Actes CTUG Granollers)
  •  
  • 10,00h a 13,30h: Introducció a la Composició. La sintaxi Visual. Elements de la Composició. El punt, la Línia, el Color, la Textura, l’Escala, …. Videos de porfolios i diferents treballs 
  •  
  • 15,30h a 20,30h: Tècniques de Comunicació. Forces d’expressió. Impacte Visual d’una Imatge. Aplicació pràctica dels coneixements de diferents disciplines de la fotografia. … Vídeos de portfolios i treballs.
 
 • Diumenge 8 d’Octubre: (La Tèrmica i Sala d’Actes CTUG Granollers)
  •  
  • 9,00h a 11,00h: Pràctica per grups a la Tèrmica de Roca Umbert. Com aplicar tot el que vam aprendre el dia anterior amb exercicis pràctics de composició guiats per José Benito. 
  •  
  • 11,00h a 13,30h: Anàlisi i avaluació de la imatge. Comentaris d’imatges guanyadores de concursos, com s’analitzen les imatges en concursos internacionals per part d’un jutge. 

Preu:  El curs estarà subvencionat per als socis de l'AFJO i el preu serà de 45 €  i per als no socis 70 € (dinar de dissabte no inclòs, un cop disposem de restaurant i preu us farem arribar la informació als interessats)

Places: 40 persones PLACES EXHAURIDES!. Encara que el curs està complet pots apuntar-te a la llista d'espera per si hi ha alguna baixa d'última hora en aquest enllaç.

Per a qualsevol dubte o aclariment, envieu un correu a: cursos@afjaumeoller.cat
 
Una salutació,
 
AFJO